Business jeans

Houdt u ervan om elke dag jeans te dragen en kunt u ook op kantoor niet zonder denim? Dan is de M|5 business jeans de broek die u zoekt.
Subtiele, ingetogen kleuren en gelijkmatige wassingen zonder used of destroyed effecten kunnen stijlvol worden gecombineerd tot een casual business outfit.

Lees meer
Pagina
  1. Vanaf € 99,99 Regular Price € 129,99
  2. Vanaf € 119,99 Regular Price € 149,99
  3. Vanaf € 109,99 Regular Price € 139,99
  4. Vanaf € 119,99 Regular Price € 149,99
Pagina
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Jeans zijn de meest veelzijdige kledingstukken in de garderobe van een man. Ontdek onze M|5 herenjeans met verschillende modellen en van diverse materialen, voor uw nieuwe business outfit.

Wij bieden u onze business jeans onder andere aan in de volgende snitten en materialen:

Jeans zijn altijd al de beste manier geweest om een outfit een casual twist te geven. In onze collectie M|5 herenjeans vindt u ook stijlvolle varianten voor de perfecte smart casual look op kantoor.
Een donkerblauwe herenjeans is ideaal voor een stijlvolle look. De klassieke blauwe jeans en een wit of geruit overhemd zijn ook geschikt voor informele business meetings.
Met een sportief colbert of een vest ontstaat er direct een nieuwe, formele look. Ook een zwarte jeans is geschikt voor elke gelegenheid.
Draag uw denim jeans stijlvol met een smal wit overhemd en een stropdas of casual met sweatvesten en T-shirts met een grafische print.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.