Broeken van biologisch katoen

BIO-Baumwollhosen

Katoenen broeken spelen zowel in de vrije tijd als op het werk een belangrijke rol. Ze zijn modern, onderhoudsvriendelijk en voelen aangenaam aan op de huid: dankzij de typische elastische tailleband van MEYER en de toevoeging van elastaan zijn ze bijzonder comfortabel om te dragen. Ze zijn er in allerlei stijlen en vormen, van chino's en bermuda's tot en met denims.

Lees meer
  1. Vanaf € 99,99 Regular Price € 129,99
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Bio-katoen. Het beste voor u - het beste voor het milieu!

Voor onze broeken gebruiken we alleen katoen van gecontroleerde biologische teelt, en geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetische manipulatie. De bodem en wateren alsook de dier- en plantenwereld worden op deze manier niet belast en de biodiversiteit wordt gestimuleerd. Gezondere landbouwgrond slaat vocht veel effectiever op, waardoor het waterverbruik een stuk lager ligt. De vezels van BIO-katoen zijn langer. Daardoor zijn de stoffen die hiermee geproduceerd zijn duurzamer en veerkrachtiger. Daarnaast leveren we een toegevoegde waarde op regionaal niveau, waardoor de vorming van economische gemeenschappen wordt versterkt.

Grondstofbesparende afwerking van onze stoffen

Het bijzondere aan een katoenen broek van MEYER is dat de stoffen in onze eigen wasserij worden afgewerkt. Of het nu gaat om effen, dubbel gekleurde of verwassen katoenen stoffen of katoenen stoffen met patronen. We gebruiken uitsluitend ecologisch onschadelijke additieven. We nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu met onze eigen wasserij met een geïntegreerde waterzuiveringsinstallatie.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.