Thermobroeken

Thermal trousers

Er zijn stoffen die u meteen een behaaglijk warm gevoel geven. Onze superzachte thermoboeken van puur biologisch katoen zijn aangenaam zacht op de huid. De speciaal ontworpen, innovatieve thermische voering biedt betrouwbare bescherming tegen de kou. De lichaamswarmte wordt opgeslagen en optimaal geïsoleerd. De stof is kleurrijk geweven en zorgt opgerold voor een spannend accent. Sportiever is onze M|5 Thermolite® EcoMade Denim. De holle vezels in deze stof zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en houden lucht vast voor een zeer effectieve isolatie

Lees meer
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Duurzaam warm - met een thermobroek van biologisch katoen

Een populair gezegde luidt: "slecht weer bestaat niet, alleen de verkeerde kleding!" Als het koud en winderig wordt in de herfst en winter, zijn onze thermobroeken de juiste keuze. Het thermo-effect wordt bereikt door een speciale thermo-voering. Het slaat natuurlijke lichaamswarmte op en houdt u betrouwbaar warm. De hoogwaardige materialen voelen comfortabel aan - natuurlijk zacht en ademend. We ontwerpen thermobroeken in verschillende kwaliteiten en pasvormen, zodat er iets is voor elke smaak en gelegenheid.
Nog een voordeel van onze thermobroeken: ze zijn heel onderhoudsvriendelijk! We gebruiken geen delicate materialen, maar vertrouwen vooral op de innovatieve thermische voering voor warmte. Dit betekent dat u de broek zonder problemen kunt wassen. Keer de broek binnenstebuiten, sluit de ritsen en knopen en was hem op 40° in de wasmachine. Bijzonder praktisch in de winter: alle katoenen thermobroeken mogen in de droger. Wassen, drogen - klaar!

Trotseer de kou in stijl

We hebben onszelf als doel gesteld dat onze thermobroeken u niet alleen warm moeten houden, maar ook visueel aantrekkelijk moeten zijn. Ledereen kent de typische outdoorbroek van functioneel materiaal die de kou trotseert, maar niet echt geschikt is om elke dag te dragen.Onze thermobroeken met hun slanke, moderne snit en trendy kleuren zijn daarentegen een welkom alternatief voor koude dagen.
Dankzij elastische materialen, de speciale MEYER-elastische tailleband en perfect ontworpen pasvormen biedt de thermobroek optimaal draagcomfort - want als u zich goed voelt in uw broek, straalt u dit ook uit naar de buitenwereld. Met onze thermobroeken komt u de herfst en winter in stijl door.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.