Slim fit chino's

Slim fit chino's overtuigen met een smalle en toch comfortabele look. Maak uw keuze uit het grote aantal materialen, van wol en katoen tot seizoensmaterialen, zoals linnen, corduroy of thermisch materiaal.  Als u de Slim fit chino goed combineert, kunt u hem bijna altijd dragen!

Lees meer
Pagina
  1. Vanaf € 129,99 Regular Price € 189,99
  2. Vanaf € 119,99 Regular Price € 159,99
Pagina
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Smal en toch comfortabel
De Slim fit chino van MEYER overtuigt met een moderne, smalle en toch comfortabele look. Deze pasvorm is perfect voor de modebewuste man, want de allrounder accentueert uw outfit. De Slim fit chino's Bonn en Dubai overtuigen met een aansluitend model dat toch niet knelt. Overtuig uzelf en kies uit verschillende materialen: van wollen chino's tot chino's van katoen en seizoensgebonden materialen zoals lichte zomerse chino's, koord chino's of thermo chino's.


Slim fit chino's in de zomer
Ook voor de warme dagen vindt u bij MEYER een Slim fit chino. Dankzij de bermudalengte is de broek perfect voor de zomer. Afhankelijk van de manier waarop u combineert, kan het model chic of casual worden gedragen.


Veelzijdige combinatiemogelijkheden
Correct gecombineerd kun je een Chino-broek zo goed als altijd dragen. Met shirt en stropdas op kantoor of in onze zakelijke chino's voor een zakelijke afspraak. Maar ook met T-shirt en sneakers in je vrije tijd.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.