Service – In Hoofdletters

Gratis verzending

Uw voordeel: de verzendkosten zijn voor ons. Levertijd: 4 - 9 werkdagen. In het geval van vertragingen nemen wij onmiddellijk contact met u op. U kunt op elk moment de bezorgstatus van een zending bekijken: na succesvolle verzending krijgt u een e-mail met de verzendbevestiging. Het trackingnummer in de bevestiging kunt u invoeren op de pagina's van de DHL, UPS of DPD, om de huidige status van uw zending te weten te komen. Als de pakketdienst u niet aantreft, wordt u op de hoogte gebracht door een korte schriftelijke mededeling. Normaal gesproken probeert de bezorgdienst op 3 opeenvolgende dagen het pakket bij u af te leveren.

Kosteloze retouren

Het betreffende etiket voor gratis retourneren zit al in uw pakket.


Zo gaat het verder:

1. Pak de broek(en) in en plak uw retouretiket op het pakket.


2. Breng uw pakket naar een afleverpunt van het verzendbedrijf waarvan u het etiket hebt.
DHL: Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of het dichtstbijzijnde afleverpunt.
UPS: Breng het pakket naar de dichtstbijzijnde UPS Access Point. UPS biedt ook de mogelijkheid om het pakket bij u af te halen.
DPD: Breng het pakket naar de dichtstbijzijnde DPD Parcel Shop.


3. Nadat het pakket is ontvangen en gecontroleerd, storten wij uw geld direct terug via de betaalmethode die u hebt gebruikt. Als u nog geen betaling hebt gedaan, dient de creditnota alleen om uw factuurbedrag aan te passen. Hebt u vragen of wilt u een aanvullende bestelling plaatsen? Geen probleem! Stuur ons een e-mail aan service@meyer-hosen.com of bel ons: Tel 0049 - (0)2296 - 9812 - 390

Veilige betaling

PayPal

U wordt aan het einde van uw bestelprocedure voor de betaalprocedure via een SSL-verbinding rechtstreeks doorgeleid naar PayPal. Pas daarna is uw bestelling succesvol voltooid. Het bedrag wordt meteen bij de bestelling van uw PayPal-account afgeschreven.

iDeal

U hoeft zich niet te registreren en hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt veilig, eenvoudig en snel met uw online bankrekening. Het bedrag wordt bij de bestelling rechtstreeks afgeschreven van uw online bankrekening.

Creditcard

Bij betaling via creditcard wordt bij opgave van uw bestelling het bedrag op uw creditcard gereserveerd (zgn. autorisatie). Dit gebeurt via de Heidelberger Payment GmbH. De persoonsgegevens die daarvoor nodig zijn, worden beveiligd lokaal bij deze dienstverlener opgeslagen. MEYER-HOSEN AG slaat uw creditcardgegevens niet op. De daadwerkelijke afschrijving van uw creditcard vindt plaats op het moment dat wij de goederen naar u verzenden.

Debitcard

Bij betaling via debitcard wordt bij opgave van uw bestelling het bedrag van uw online account afgetrokken. Dit gebeurt via de Unzer GmbH. De persoonsgegevens die daarvoor nodig zijn, worden beveiligd lokaal bij deze dienstverlener opgeslagen. MEYER-HOSEN AG slaat uw debitcardgegevens niet op.

Telefonisch advies

Als online dealer willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn met de aankoopervaring op onze website. Daarom hebben wij op deze website uitgebreide informatie voor u opgesteld - over ons, onze broeken en alle vragen rond de bestelling.

Als u daarnaast nog meer vragen aan ons hebt, kunt u ons het beste een e-mail sturen service@meyerbroeken.nl. Als u een persoonlijk adviesgesprek wenst, vult u het contactformulier in met een korte beschrijving van uw verzoek en met vermelding van uw telefoonnummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wilt u meteen met ons spreken? Dan kunt u ons gewoon bellen! Onder het telefoonnummer +31 85 273 58 20 zijn wij maandag tot en met donderdag van 8.15 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur bereikbaar.

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.