Bermuda's en shorts

Bermudas and shorts

Wind en zon op uw huid, met een beetje geluk ook zeewater. En in ieder geval natuurlijk een MEYER short van puur BIO-katoen, volledig vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en aangenaam zacht! Zo voelen uitbundige zomerdagen. Onze functionele cargoshorts met veel doordachte details zijn perfect voor uitstapjes in de natuur en in de stad. Ons sportieve model Palma in prachtige trendy kleuren overtuigt door maximaal draagcomfort en een slanke pasvorm.

Lees meer
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Maatadvies Riem maat adviseur
Vergelijkbare maten:

Abonneert u zich op onze nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig informatie over onze trends, aanbiedingen en vouchers. BONUS: u ontvangt direct een korting van €10 op uw volgende bestelling!

Kort en krachtig - met stijl

Ons assortiment biedt de juiste bermuda voor elke gelegenheid. Voor een ontspannen wandeling door de stad is er bijvoorbeeld onze sportieve M|5 denim-shorts. Het lichte, met de hand aangebrachte used-effect geeft de broek een authentieke uitstraling. Onze katoenen bermuda's zijn iets eleganter, maar net zo relaxed, en verkrijgbaar in plain of met spannende prints. Bent u een actief type en bent u ook graag wat langer onderweg, bijvoorbeeld tijdens wandeltochten? Dan raden we onze nieuwe cargo-bermuda's aan. Dankzij de super-stretchkwaliteit belooft deze short urenlang optimaal comfort en de grote zijzakken bieden genoeg ruimte om verschillende spullen op te bergen. In het begin van de zomer wordt het nog snel fris, vooral 's avonds - onze ¾ capri-bermuda is op zulke dagen goud waard. Wat al onze shorts gemeen hebben is comfort - we hechten veel belang aan een perfecte pasvorm en gebruiken elastische, duurzame stoffen voor onze bermuda's.

Kies het juiste land, zodat we u passende artikelen kunnen aanbieden en probleemloos bij u kunnen bezorgen.